Bluze in tunike

Bluze in tunike, narejene v Sloveniji, različnih krojev, izdelane iz kvalitetnih materialov, vas bodo očarale. Osvežite svojo garderobo s čudovitimi cvetličnimi vzorci, volančki in barvami. Od klasičnih ženskih srajc primernih za v službo, do sproščenih modnih bluz v katerih boste izgledale modno in v trendu. Prebrskaj pa tudi med našo izbiro modnih tunik, ki poskrbijo za tako eleganten kot tudi udoben videz. Bluze in tunike ne smejo manjkati v nobeni ženski omari.

Tunike narejene v SLOVENIJI vas bodo navdušile.

Kaj so tunike?

Preprosto povedano, tunika je kos oblačila, ki sega od ramen do nekje med boki in koleni. Tunike izvirajo iz starega Rima in so bile oblačilo, ki so ga nosili tako moški kot ženske. To je bil kos, ki se je nosil vsak dan, zato je bil za takratne ljudi osnovni kos. Tunike so bile običajno zelo preproste. Danes tunike nosijo predvsem ženske, na voljo pa so v izredno različnih barvah, vzorcih in dolžinah.

Kako jih nositi?

Ker lahko izbirate med toliko različnimi stili tunik, jo lahko nosite na več različnih načinov, ki vam bodo pomagali, da boste videti in se počutiti kar najbolje.

Za toplejše vreme priporočamo daljšo tuniko, ki jo lahko nosite kot obleko. Združite jo z zabavnimi sandali in morda lahkim šalom in že ste pripravljeni! Tuniko, ki ima krajši rob, lahko kombinirate tudi s kratkimi hlačami ali celo s krilom srednje dolžine, da bo v toplih spomladanskih in poletnih dneh prijetno in lahkotno.

Tunike so odličen kos, ki ga lahko imate pri roki tudi za hladnejše vreme. Svojo najljubšo daljšo tuniko kombinirajte z udobnimi gamašami in škornji, da boste brezskrbno izgledali v hladnem vremenu. Oblecite eno od ženskih jopic, da se še dodatno obložite. Prav tako lahko krajšo tuniko preprosto kombinirate s parom kavbojk in debelim, debelim šalom, ki vam bo pomagal ostati udobno in videti prikupno.

Ko razmišljate o tem, katere bistvene dele omare želite vključiti v svojo garderobo, ne spreglejte tunik! Zaradi njihovega udobja in neverjetno raznolikih načinov oblačenja je tunikam težko reči ne.

Tunike so znane po tem, da so precej udobne, vendar to ne pomeni, da jih občasno ni mogoče obleči! S premišljenim oblikovanjem prave vrste tunike lahko ustvarite popoln izgled za večerni izhod ali poseben dogodek! Kombinirajte jo s petami, ogrlico ali morda biseri. Z lahkoto boste videti odlično in se počutili udobno ves večer.

Tako kot je preprosto obleči tuniko, je iz najljubših tunik izjemno enostavno sestaviti tudi priložnostno oblačilo.

Kombinacije

Brezhibna tunika, ki jo nosite z najljubšim parom  ženskih kavbojk, je popolna kombinacija za vsakodnevno dejavnost. Ne glede na to, ali potrebujete preprosto obleko, ki jo lahko oblečete, da greste v trgovino, ali nekaj, kar vam bo pomagalo, da se boste počutili urejeni za cel dan dela, se lahko vedno zanesete na tunike, ki vam bodo olajšale delo.

Z vključitvijo pravih dodatkov lahko zares dopolnite vsako oblačilo, še posebej pri tunikah. Če nosite tuniko ki je kot pulover, lahko razmislite o tem, da bi okoli pasu ovili ženski pas, ki bo vse skupaj združil in dal obleki dodatno dimenzijo. Poleg tega imajo številne tunike edinstven izrez. Če tuniko kombinirate z ogrlico prave dolžine, je vaša obleka simetrična. To je lahko izjemno laskavo in prijetno za oko.

Bluze

Odkrijte vsestransko, brezčasno in cenovno ugodno izbiro ženskih bluz, ki so kot nalašč za vse vrste priložnosti. Za delo preizkusite svileno bluzo s hlačami in petami ali pa zamenjajte kavbojke za večerjo s prijatelji.

Prikazovanje 1–40 od 60 rezultatov