Pajkice

Če bi povprašali ženske, kateri se jim zdi najbolj uporaben kos oblačila, bi jih večina zagotovo odgovorila: PAJKICE! O tem, da so pajkice nadvse udobno in praktično oblačilo, ni dvoma. So prav gotovo eden izmed najbolj priljubljenih kosov oblačil vsake ženske. Razlog je prav gotovo v elastičnosti tkanin, zaradi katerih nudijo obilo udobja pri nošenju. Končno živimo v svetu, ki je dovolj odprt, da nase nadeneš tiste kose, v katerih se dobro počutiš in v resnici lahko pajkice, če so ti všeč, skombiniraš čisto po svoje. Njihovo udobje se ponovno vrača iz telovadnic na ulice. Zaradi njihove priljubljenosti in vsestranskosti jih lahko nosimo praktično povsod; pri rekreaciji, dnevnih aktivnostih in tudi za večerne zabave. Lahko jih kombiniramo s tunikami, krili, dolgimi srajcami in praktično vsemi oblačili.

Ponujamo vam širok nabor teh ženskih oblačil. Modne, športne in udobne pajkice za različne priložnosti. Na zalogi imamo različne dolžine pajkic – dolge, 7/8 in 3/4.

Naše modne pajkice imajo atraktivne vzorce in stilske dodelave, v različnih barvah in vzorcih ter motivih. Poleg motivov in vzorcev imamo v ponudbi tudi različne barve pajkic.

S širokim naborom številk vam zagotavljamo, da z lahkoto najdete tiste prave. Razpon številke se začne pri številki 34, vse do konfekcijske številke 48.

Pri nas lahko najdete tudi elegantne črne pajkice s čipko, ki so elegantna izbira za posebne priložnosti.

Imamo tudi širok nabor pajkic na šport in prosti čas. Tako dolge kakor tudi 3/4. Pajkice za kolesarjenje, ki poleg udobja zagotavljajo tudi modni izgled.

Naša posebnost pa so vrsta pajkic imenovane špichoze.

Prikaz vseh 32 rezultatov