Ženske hlače narejene v SLOVENIJI!

To da so hlače, kot oblačilo, del našega vsakdana ni potrebno posebej poudarjati. V omari potrebujemo hlače skoraj za vsako priložnost, naj bo to za v službo, šolo, prosti čas, športna aktivnost,… Pri nas lahko najdeš hlače za veliko priložnosti! Pobrskaj med našo široko izbiro ženskih hlač narejenih v Sloveniji in najdi prave zase. Za Vas smo pripravili pester izbor različnih krojev in materialov, hlače tako za poslovne priložnosti kot tudi za vsak dan. Elegantne hlače, športne hlače, hlače za prosti čas, hlače z visokim pasom, hlače na zvonec, pajkice, cargo hlače in še, in še.. Ženske hlače narejene v Sloveniji vas bodo navdušile s svojo kvaliteto in udobjem, ki ga nudijo. Našla pa boš tudi pester izbor modnih pajkic.

Ker je večina izdelkov izdelana pri nas doma, jih lahko prilagodimo vašim meram in željam. Večina hlač (pajkice in trenirke) je bombažnih, in so krojene od konfekcijske številke 34 do 50.

Ste vedele da včasih ni bilo družbeno sprejemljivo, da so ženske nosile hlače?

Na hlače lahko gledamo kot na materialno manifestacijo ženskih želja po drugačnem življenju v času, ko so bile močno zatirane. Od zgodnjih cvetov do današnjih modernih oblek so hlače ženskam zagotovile velik občutek svobode. Praktično so s tem omogočile večjo mobilnost in funkcionalnost. Povezanost z moško avtoriteto – nošenjem hlač – je spodbudilo mnoge ženske k spremembam. Pomembno je, da se spomnimo, kako pomembna so oblačila za to, kako gledamo nase, kar pomeni, da moči, ki so jo nekatere ženske občutile ob nošenju hlač v določenih kulturnih kontekstih, ne smemo podcenjevati, ne glede na to, kako banalno se to dejanje zdi danes.

Vendar spomnimo se, da hlače že dolgo niso samo za moške. Izrazite svojo ženstvenost v hlačah iz naše ponudbe. Verjamemo, da se bodo v naši trgovinici našle hlače tudi za vaš okus.

POLETNE HLAČE

Pozdravite poletje v slogu z našim izborom čudovitih hlač. Naše poletne hlače vam bodo zaradi lahkih, zračnih tkanin in sproščenega kroja zagotovile udobje in svežino, ko bo sijalo sonce. Na voljo so različni sodobni potiski in slogi, od čudovitih blok barv do živahnih cvetličnih vzorcev, zato boste za vsako priložnost našli nekaj zase. Naše lanene in bombažne poletne hlače vas lahko brez težav popeljejo iz dneva v večer, saj jih lahko preprosto kombinirate z najljubšo majico in športnimi copati ali elegantno bluzo in petami.

USNJENE HLAČE

Usnjene hlače so vedno bile in vedno bodo modni kos, ki nikoli ne gre iz mode. Dobre usnjene hlače so odličen dodatek vsaki garderobi in jih lahko nosite v skoraj vsaki situaciji – in da, lahko jih nosite tudi v pisarno.

TRENIRKA

Vsi obožujemo udobje in se vedno ob prihodu domov radi preoblečemo v trenirko, ki nam vzbuja občutje domačnosti. Posebej priporočljivo je, da imaš v omari kar nekaj kosov, ki jih lahko menjaš glede na razpoloženje in namen. Priznajmo si, da tega kosa oblačil ni nikdar preveč v naših omarah.

PAJKICE

Če bi povprašali ženske, kateri se jim zdi najbolj uporaben kos oblačila, bi jih večina zagotovo odgovorila: PAJKICE! O tem, da so pajkice nadvse udobno in praktično oblačilo, ni dvoma. Pajkice so prav gotovo eden izmed najbolj priljubljenih kosov oblačil vsake ženske. Razlog je prav gotovo v elastičnosti tkanin, zaradi katerih nudijo obilo udobja pri nošenju. Končno živimo v svetu, ki je dovolj odprt, da nase nadeneš tiste kose, v katerih se dobro počutiš in v resnici lahko pajkice, če so ti všeč, skombiniraš čisto po svoje.

KOMBINEZON

Dram s tem, kaj obleči, je že konec, zato to sezono poskrbite za preprostost s kombinezonom. Preproste, elegantne in tako vsestranske obleke vse v enem so zagotovo naša izbira. A preprosto še ne pomeni dolgočasno. Na voljo je več različnih kombinezonov, ki čakajo na svoj trenutek, da zasijejo.

ŠPICHOZE

Modni trend, ki je vladal med modnimi navdušenkami v 90ih letih je nazaj! In ker je to kos, pri katerem je izredno pomembno, da ustreza dolžini tvojih nog, ti pri nas ponujamo špichoze, ki ti jih lahko popolnoma prilagodimo. Kako? Za vas sva izbrali najbolj kakovostno blago, iz katerega sami izdelamo špichoze in ravno zato nama lahko posredujete vaše mere in tako dobite popolne špichoze, narejene v Sloveniji, za vas.

Prikazovanje 1–40 od 123 rezultatov