Fiore | Narejeno v Sloveniji

V sklopu naše blagovne znamka Fiore vam predstavljamo kakovostne trenirke in športne hlače. Vse trenirke so izdelane v Sloveniji, izpod rok naših hišnih šivilj.

Vsi obožujemo udobje in se vedno ob prihodu domov radi preoblečemo v trenirko, ki nam vzbuja občutje domačnosti. Posebej priporočljivo je, da imaš v omari kar nekaj kosov, ki jih lahko menjaš glede na razpoloženje in namen. Priznajmo si, da tega kosa oblačil ni nikdar preveč v naših omarah.

Pri trenirki je zagotovo eden izmed pomembnejših faktorjev prav kvaliteta. Pomembno je, da je material izdelan iz trpežnih in prijetnih materialov, ki zagotavljajo zaščito, hkrati pa nudijo izjemno udobje, kar je v zavetju doma zagotovo zelo pomembno.

Da bo izbira enostavnejša lahko v naši spletni trgovinici izbiraš med bolj oprijetimi in ohlapnimi modeli, z črtami ali brez. Nekatere trenirke lahko naročiš kar v kompletu, kjer zraven dobiš ujemajoč pulover!

Ne pozabi, ta kos oblačila pride vedno prav tako za nošenje v domačem okolju kot tudi pri različnih športnih ali drugih prostočasnih aktivnostih, zato si brez dvoma privošči nakup.

Na voljo so v konfekcijskih številkah od 34 do številke 56.
Lastna proizvodnja nam zagotavlja, da imamo številke vedno na zalogi in tako zagotavljamo stalno ponudbo naših kakovostnih trenirk.

Trenirke ponujamo kot samostojne hlače ali kot komplete.

V ponudbi imamo tako minimalistične enobarvne trenirke, kakor tudi tiste z vzorci in dodelavami.

Poleg dolgih trenirk imam tudi trenirke za poletje – krtke športne hlače so odlična izbira za športne aktivnosti in prosti čas v toplejših mesecih.

Prikazovanje 1–40 od 43 rezultatov