O NAS

Pozdravljeni,

sva Klara in Nana, sestri, za katere tisti, ki naju poznajo pravijo, da sva najbolj različni sestri na svetu in tisti, ki naju ne poznajo, nikakor ne morejo verjeti, da sva sestri. A nama se najpomembnejše zdi, da najine tako zelo različne poglede na stvari, svet, modo in ljudi združiva v nekaj kar bi nama prinašalo izjemno veselje ter strast.

FIORE je tako nastal kot vezna točka med nama. Točka, kjer stopiva skupaj in ustvariva nekaj najinega. Najina največja podpora in mentorja pa sta najina. starša. Saj sama že 25 let uspešno vodita družinsko tekstilno podjetje in sta na naju prenesla ljubezen do oblačil.

Zagotavljamo Vam, da bo Fiore zagotovo ponujal za vsako od vas nekaj. Nekaj v čemur se boste počutile lepe, ženstvene, sproščene, šik, elegantne in najpomembneje zadovoljne ter srečne.

V naši spletni trgovini ti ponujamo pester izbor modnih oblačil izdelanih v Sloveniji. Na naših virtualnih poličkah tako najdete izdelke znamke JOE&LUCA, kot tudi našo lastno blagovno znamko FIORE, ki jo izdelujemo pri nas, v Beli krajini.  Ponujamo pa ti tudi brezplačno popravilo naših oblačil. Če je le mogoče ti vedno lahko skrajšamo hlače ali rokave ali pa zoožamo katero od tunik. Trudimo se, da vam v največji možni meri pomagamo pri izbiri pravega kosa in prave velikosti za vas.

Hvala, ker ste del najine zgodbe.