6 NAČINOV KAKO KOMBINIRATI ELEGANTNE HLAČE

Elegantne hlače so vsekakor obvezni del vsake ženske omare. Navadno jih oblečem le za v službo ali na kakšne druge priložnosti, ki zahtevajo eleganten in prefinjen videz. Zato sva zate pripravili nekaj nasvetov in idej, kako elegantne hlače vključiti v tvoj vsakdan. Dovršeni videzi s kančkom elegance, ki pa ne delajo kompromisov na račun udobja. V zadnjih letih nam moda resnično dovoljuje veliko  svobode. Superge, ki so bile včasih rezervirane le za šport in prosti čas, danes kombiniramo tako na obleke in krila, kot tudi elegantne hlače. Zato se pri naših stajlingih lahko poigramo s tisoč in eno kombinacijo in z enimi hlačami ustvarimo veliko zanimivih videzov.

Zate sva pripravili kombinacije elegantnih, večernih, poslovnih in udobnih videzov.

Kako pa elegantne hlače najraje kombiniraš sama? Zapiši v komentar spodaj.

HLAČE LOTUS NA ELEGANTEN NAČIN

Si v iskanju elegantnega videza, ki bo primeren za več različnih priložnosti? Super! Zate sva pripravili dva popolna videza! Svetujeva ti, da imaš v svoji omari vedno nekaj nevtralnih kosov, za katere nisi nikoli v dvomu ali so primerni za priložnost na katero si povabljena ali ne. To so večno modni kosi v nevtralnih barvah, kot sta bež in črna.

Hlače LOTUS in majica NOLINA

Kombinacija elegantnih hlač in kvalitetne majice bo ustvarila ‘classy look’ v katerem boš pripravljena na vse poslovne izzive in tudi posebne priložnosti.

Modni dodatki bodo ta videz povzdvignil na še višjo raven.

Hlače LOTUS in majica ARNIKA

Prefinjen in sofisticiran videz lahko pričaramo s kombiniranjem podobnih barvnih odtenkov. Bleščice na majici pa so le še pika na i k elegantemu večernemu videzu.

Pri takšnem videzu bodo čevlji s peto gotovo prava izbira.

KLASIČNI KOSI NA DRZEN IN DRUGAČEN NAČIN

Elegantne hlače navadno kombiniramo s klasičnimi srajcami ali pa uglajenimi blazerji oziroma suknjči. Spodaj obujemo pete in tako ustvarimo klasičen videz primeren za službene obveznosti Vendar lahko z istimi kosi ustvarimo zanimive videze, ki so v koraku s časom in dodajo našemu izgledu kanček drznosti.

Zadnja leta so največji trend glede obutve postale superge. Pa ne takšne, ki bi jih obule za športne dejavnosti ali sprehod. V modi so predvsem ‘chunky sneakeres’, kar so superge, ki so bolj masivne in navadno imajo debel podplat. Nosimo jih prav na vse in elegantne hlače tukaj niso izjema. Nama je to zelo všeč, saj obožujeva sproščene videze, ki so nekoliko drugačni in gotovo takšna moda dopušča več svobode in prostora za razvijanje osebnega stila.

HLAČE KANA, BLAZER RUBI IN MAJICA S KRATKIMI ROKAVI

Tukaj sva elegantne hlače, ravnega kroja, kombinirali s klasičnim suknjičem. Videz sva začinili z zanimivo majico s potiskom in drznimi bulerji.

Blazer RUBI v rumeni barvi je res nekaj posebnega.

ELEGANTNE HLAČE IN SUKNJIČ ODPRTEGA KROJA

Hlače KANA in hlače LOTUS sva stilirali s suknjičem MIMOSA , ki poskrbi za sproščen celoten videz. Takšne videze lahko vedno prilagodiš svojemu dnevnemu počutju in tako pod njih obuješ kaj udobnega, kot so superge, ali pa se odločiš za eleganco in obuješ petke. V obeh primerih videz 100% deluje.

Sproščeno,udobno, modno in šik. Nama je všeč, pa tebi?

PLETEN PULOVER IN ELEGANCA?

Si predstavljaš kombincaijo finih hlač in udobnega, ter toplega puloverja? Mogoče na prvo žogo zveni malce nenavadno, vendar naj ti zaupava, da takšna kombinacija deluje. Pa ne samo da deluje, ampak izgleda naravnost fantastično.

Pulover BAILEY  sva kombirali s hlačami LOTUS, dodali par modnih superg in rezultat naju je navdušil.

‘Oversized’ videz, ki deluje!

KLASIČNA BELA SRAJCA

Klasična bela srajca + elegantne hlače = večno moden videz, s katerim ne morete zgrešiti. Vendar sva se tudi pri tem ‘outfitu’ poigrali in ga prikazali na ne tako zelo klasičen način. Bela srajca ALEA je širšega kroja, zato sva sprednji del potlačili v hlače, zadaj pa jo pustili zunaj. Namen je bil ustvariti lahkoten in sproščen videz, zato sva dodali par ‘chunky’ superg.

Seveda pa lahko videz prilagodiš svojemu okusu in ga le z nekaj manjšimi popravki spremeniš v elegantnega.

Elegantne hlače je resnično moč kombinirati na 1001 način. Včasih si moramo le malenkost drzniti in poizkusiti nekaj, kar mogoče na papirju ne paše skupaj. Tako, kot pri vsaki stvari, moramo tudi pri modi kdaj pa kdaj stopiti iz cone udobja in pogledati izven naših okvirov. Na ta način lahko razvijemo močan oseben stil, ki ni nujno, da vedno sledi modnim smernicam in trendom.

Kateri od šestih načinov kako kombinirati elegantne hlače pa je najbolj všeč tebi?

Upava, da ste v tem blogu našle nekaj navdiha in inspiracije . In če vama je kateri videz padel v oku te prijazno vabiva da pobrskaš po naših SPLETNIH POLIČKAH.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Komentiraj