FIORE PRAZNUJE 2 LETI! 

 

Kako hitro čas beži. Skorajda ne morem verjeti, da sta minili že dve leti, od kar je najina spletna trgovinica zagledala luč sveta. Od takrat je bilo veliko vzponov in tudi padcev, in vsekakor sva se naučili veliko novih stvari. V tretje leto obratovanja spletne trgovine FIORE vstopava s svežimi idejami in s še večjim zagonom. Zato imava za vas pripravljenih kar nekaj novosti, ki vama jih želiva predstaviti.

 

 

1.TORBICE

Novost na najinih spletnih poličkah so TORBICE. Za vas sva pripravili simpatičen izbor modnih torbic, ki bodo popestrile vaš vsakodnevni videz in se dale piko na i vaši večerni toaleti. Najin izbor modnih torbic lahko najdeš TUKAJ.

Čudovite torbice, ki se podajo vsakemu videzu,

2.ŠPICHOZE

Si že slilšala? Modni trend, ki je vladal med modnimi navdušenkami v 90ih letih je nazaj! In ker je to kos, pri katerem je izredno pomembno, da ustreza dolžini tvojih nog, ti pri nas ponujamo špichoze, ki ti jih lahko popolnoma prilagodimo. Kako? Za vas sva izbrali najbolj kakovostno blago, iz katerega sami izdelamo špichoze in ravno zato nama lahko posredujete vaše mere in tako dobite popolne špichoze, narejene v Sloveniji, za vas. Kako pa je tebi všeč tale novi modni trend?

So ti všeč? Bi jih imela ali se jih še nisi navadila?

3.NOVA JESENSKA KOLEKCIJA

Na najine poličke pa je prišla tudi čisto nova jesenska kolekcija, ki je sestavljena iz najbolj modnih kosov te sezone. Našla boš modne jakne in plašček, tople puloverje in zanimive tunike.Letošnjo leto prevladuje barva jeseni in sicer rjava, za katero to leto pravijo, da je nova črna. Celotno kolekcijo najdeš TUKAJ.

Tunika FRIDA ( izdelana v Sloveniji, v naši šivalnici) in ŠPICHOZE so prav kul kombinacija.

To je le nekaj novosti, ki sva jih želeli deliti z vami. Vsekakor pa naju spremljajte še v naslednjih dneh, saj imava za vas pripravljenih nekaj presenečenj!

 

Da pa vas pocarkljava že danes, pa sva za vas pripravili kodo za 20% popust na VSE izdelke.

KODA: FIOREPRAZNUJE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Komentiraj