OBLEKE ZA VALETO

 

Valeta je dogodek, ki si ga zapomnimo za celo življenje. Prehod iz osnovne v srednjo šolo. In edino pravilno je, da se takšne dogodke primerno proslavi. Dekleta rada sanjarimo o čudovitih oblekicah in gotovo je to dan eden izmed tistih o katerih razmišljamo in si jih predstavljamo že kar nekaj časa prej. In popolna obleka je vsekakor pomemben del načrtovanja tega posebnega dne.

Drage dame, posebne priložnosti, kot je valeta, nam popestrijo naš vsakdan in ostanejo v našem spominu do konca življenja. Zato je naša izbira obleke tako zelo pomembna. Pri njej je pomembno ne samo, da v njej čudovito izgledamo, ampak tudi  to, kako udobna je. Od našega počutja je odvisno ali bo dan uspešen ali ne, zato je bistveno, da se v izbrani obleki počutimo odlično. Predlagava vam, da si izberete lahkotne obleke, ki dihajo, in v katerih vam ne bo problem preplesati celo noč.

Lahkotne obleke

Obleka za valeto naj bo mladostna in lahotna. Izogibaj se temnih barv in težkih materialov. Raje izberi nežne pastele, ki so primernejši tako letnemu času, kot tudi tvojim letom. Tudi, ko se boš odločala glede obutve, frizure in make-upa, imej v glavi misel, da si še mlada. Poudari svojo mladost tako, da se ne odločiš za preveč resen make-up videz. Tudi za vrtoglave pete bo v prihodnosti še dovolj priložnosti.

So obleke za valeto dolge ali kratke?

Kratek odgovor je oboje. Bolj tradicionalno in svečano je, ko nosimo daljšo obleko. Vendar to ne pomeni, da ne morete najti kratke obleke za valeto, ki bi ustrezala priložnosti. Valeta je dogodek po osnovni šoli, za to se glede na starost ne pričakuje, da boste imele resnih dolgih oblek. Če bi hotele izgledati bolj resno, se še vedno lahko odločite za nekoliko bolj hladne barve.

Vrsta obleke

Pri obleki pa ni ključna samo barva, temveč tudi njen stil. Če želiš na svoji valeti izgledati kot princeska, izberi obleko, pri kateri krilo pade široko navzdol, se konča z volančki ali pa je dopolnjena s pentljo. Tako boš na svoj čarobni dan spisala nepozabno pravljico, ki jo boš preko slik kasneje ponosno kazala svojim prijateljem in sorodnikom.
Ljubiteljice vzorcev lahko svoj modni izgled dopolnite s pisano rožasto obleko ali pa črno-belo rožasto obleko, v kateri boste zagotovo izstopale med barvnimi posameznicami.

Naj še enkrat opomnimo, da je najlepša obleka, tista v kateri se boš najbolje počutila!

Obleke za valeto lahko najdete na enem mestu, v naši spletni trgovini. Prepusti se svojemu okusu in željam, ki te bodo popeljale po naših virtualnih poličkah. Ta oblačila so nežnejši spol zaznamovale že od nekdaj, saj simbolizirajo urejenost, zaupnost, nežnost, razigranost, odločnost,… Priznajmo si, da si vsaka od nas želi izgledati lepo. Naj se tvoje želje spremenijo v akcijo z nakupom lepih kosov oblačil v Fiore.si. Z našimi oblekami zagotovo ne moreš zgrešiti!

Na voljo imaš različne kroje, materiale in barvne kombinacije, da o ponudbi različnih dolžin oblek niti ne pišemo. Izbira je odvisna predvsem od priložnosti in tvojega okusa. Verjamemo, da si bo vsaka od vas lahko našla kaj zase. Dovolite si zablesteti z našimi produkti, saj verjemite, ne bo vam žal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Komentiraj