FIORE PRAZNUJE SVOJ PRVI ROJSTNI DAN!

V ponedeljek je bil za najino spletno trgovinico velik dan! Praznovala je svoj prvi rojstni dan. Nikakor ne moreva verjeti, da je minilo že eno leto. Eno leto odkar je najina spletna trgovina postala del svetovnega spleta. Preteklih 365 dni je resnično minilo s svetlobno hitrostjo. Leto, ki je minilo, je bi polno izzivov in preprek, pa vendar ne bi mogli biti bolj ponosni, na vse kar sva dosegli, in hvaležni, za vse kar nas je to leto naučilo. V blogu, ki je pred tabo ti bova zaupali kako se je vse skupaj začelo, predstavili ti bova nekaj najinih naj outfitov, na koncu pa te čaka tudi majhno presenečnje.

Torej, kako se je vse skupaj začelo?

Od kje izhaja najina ljubezen za modo?

Zakaj sva se odločili za odprtje spletne trgovine z oblačili?

Lahko bi rekli, da so nama bili obleke, moda, ter podjetništvo položeni že v zibko. Najina mami nama je že od malih nog sama zašila in oblikovala vsak kos najine garderobe. Od oblek za obhajilo, valeto, maturantski ples do hlač, plaščev in puloverjev. Starša pa tudi že skoraj 30 let uspešno vodita svoje tekstilno podjetje. In ko odraščaš  v družinskem podjetju, ter si venomer na nek način vpet v dogajanje te kar nekako posrka in si nekako sploh ne predstavljaš, da bi lahko delal kje drugje, četudi se je na neki točki zdelo, da bova odšli vsaka svojo pot. Nana je končevala študij sociologije, jaz sem se preselila v sosednjo Italijo.

Spominjam se, da je bil februar. Minila sta komaj dva meseca od moje selitve od doma. Nekega večera sem prejela Nanin sms v katerem mi je zaupala svojo idejo za najino spletno trgovino. Seveda sem bila takoj za in tako se je začela najina pot. Potrebno je bilo urediti tisoč in eno zadevo. Izbrati ime, izoblikovati samo idejo, poiskati  nekoga, ki bo oblikoval logotip, pa spletno stran in tako naprej.Od same ideje do realizacije je minilo slabih 8 mescev. In na tej poti sva spoznali veliko čudovitih ljudi, ki so nama pomagali pri uresničitvi najine vizije.

Lani, na uradni otvoritvi spletne trgovine.

NEKAJ NAJINIH NAJ

Pa naj ti malo pobližje predstaviva najin stil in najine najljubše kose iz spletne trgovine. Kljub temu, da sva odraščali skupaj, v enakem okolju in sva večinoma nosili ista oblačila, sva razvili popolnoma različne stil. Četudi sva si obleke vedno menjavali, sva jih vedno skombinirali na drugačen način. Verjetno je temu botrovalo tudi to, da sva si na pogled popolnoma različni.Tako sva zate pripravili nekaj najinih najljubših kosov iz najine spletne trgovine.

KLARIN IZBOR

Jaz obožujem cvetlične vzorce. Ker sem manjše postave zelo rada oblečem nekaj kar me na videz malenkost poveča. Tako sta v moj izbor prišla dva kosa iz najine spletne trgovine. In to sta tunika BAY in pulover DOLCE. Zakaj? Tunike nasploh obožujem, saj jih sama lahko oblečem kar na dva načina, in sicer bodisi kot oblekico ali pa kot tuniko. In ker sem, kot sem že omenila, manjše postave, sem tuniki dodala pas in tako na videz ustvarila daljše noge. Videz sem zaključila s črnimi bulerji in jakno iz jeansa.

Tunike lahko resnično kombiniraš na nešteto načinov!

Pulover DOLCE obožujem, ker je tako zanimiv in poseben. Super se kombinira tako z elegantnimi outfiti, tako kot tudi z bolj ‘casual outfiti’. Kar pa mi je najbolj všeč pri tem puloverju, pa so gotovo poudarjena ramena. In ker imam sama ožja ramena mi to zelo ustreza. Pulover sem kombinirala z jeans hlačami, dodala pa sem mu torbico, ki služi tudi kot pas in črne bulerje.

Izredno všeč mi je tudi zlat potisk, ki pulover naredi še bolj zanimiv.

NANIN IZBOR

Lahko bi se reklo, da skorajda ni kosa, ki Nani ne bi pristajal. Od širokih krojev, do ozkih, pa od dolgih oblek do kratkih. Vsekakor pa ima sama najrajši eno barvne kose, ki jih popestri z raznoraznimi dodatki. Njena najljubša dva kosa iz najine trgovinice pa sta obleka LILIJA in ‘usnjene’ hlače BRINA. Hlače v videzu usnja so pravi modni hit in vsaka ima v omari svoj najljubši par. Tudi v najini spletni trgovini se skriva kar nekaj različnih krojev ( če želiš pobrskati jih najdeš TUKAJ). S hlačami BRINA se lahko ustvari veliko zanimivih videzov. Samo z različnimi čevlji jih lahko spremeniš iz ‘casual’ v bolj zapeljiv ali pa tudi eleganten videz. Tako so na eni sliki kombinirane s pulijem MELISA in bulerji, na drugi pa s petami in topom INDICA.

Kultne hlače, ki bojo vedno v modi!

In zakaj obleka LILIJA? Če naju še ne spremljaš na instagramu ali facebooku potem mogoče še ne veš, da se bo FIORE ekipi kmalu pridružil novi član. In zato je Nana tako zelo navdušena nad obleko LILIJA. Obleko je nosila tako pred nosečnostjo kot tudi zdaj. Obleka je tako lahkotna in prijetna, kar ji je najbolj všeč pa je to da je izredno udobna, kar verjetno v nosečnosti šteje največ. Pred nosečnostjo ji je dodala pas in čevlje s peto, sedaj pa jo najrajši obleče na gležnerje.

Ohh, resnično je čudovita!

NOVIM ZMAGAM NAPROTI

Torej, leto se je obrnilo naokoli. In če se ozreva nazaj, na preteklo leto, je bilo vse prej kot pričakovano. Polno vzponov in padcev. Prineslo je ogromno dobrega, pa tudi nekaj slabega. Trenutna situacija pravgotovo ni za nikogar postlana z rožicami. Pa vendar, ko potegneva črto lahko samo rečeva, da sva hvalečni za vso izkazano podporo in zaupanja. Hvaležni sva za vsako vašo besedo vzpodbude, za vaše veselje ob prejetem paketu, ki ga delite z nama, za vsak vaš nakup. Zagotavljava vam, da ima Fiore za vas pripravljenih veliko presenečenj v letu, ki prihaja. Veliko novih idej se plete v naših glavah. Predvsem si želiva, da bi Fiore še naprej razveseljeval, vse vas, močne, zadovoljne, srečne, samozavestne in super ženske!

 

Ker vas resnično ceniva vam poklanjava kodo za 20 % popust in si želiva, da vsaka najde kos, ki bo popestril vaš garderobo in razveselil vašo dušo.💕

KODA ZA 20 % POPUST: FIOREPRAZNUJE

 

Naša mala ekipica, kateri se kmalu pridružuje nov član!

Še nekaj utrinkov iz našega rojstnodnevnega slikanja…

Hvala in se beremo pirhodnjič!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Komentiraj