Noč čarovnic je pred nami! Zate sva izbrali nekaj super luštnih outfitov, katerih inspiracija je ta zanimiv praznik. ‘Halloween’ se predvsem praznuje v angleško govorečih državah, kjer se otroci oblečejo v različne kostume in hodijo od hiše do hiše, ter prosijo za sladkarije. Zelo priljubljen običaj za noč čarovnic je izrezovanje buč, v katere se potem vstavi sveča.

 

Praznik pa ima pravzaprav zelo bogato zgodovino. Pravzapra gre za stari keltski običaj, ki naj bi jim pomagal prebroditi zimo. Če si želiš izvedeti več, o tem zanimivem prazniku, pa si lahko prebereš TUKAJ.

 

Noč čarovnic je zaznamovana z zelo jesenskimi barvami, kot so rdeča, oranžna, rumena in seveda črna. Pri materialih pa najdemo veliko šifona, tila in čipke, gre za materiale, ki izzovejo občutek misterije. Zate sva pripravili 4 različne videze.

1. OBLEKA MILANI

Skrivnostna, romantična in zapeljiva obleka, ki se noro dobro poda tako na bulerje, kot tudi pete. Obleko Milani najdeš TUKAJ.

V tej obleki boš prava kraljica jeseni.

2. PULOVER BAILEY

Pravi ‘buča outfit’. Čudovita jesensko rumena barva, ki odlično izgleda v kombinaciji z rdečo barvo. Pulover Bailey najdeš TUKAJ.

Pa ti? Si že izrezala svoje praznične buče?

3. KRILO IZ TILA IN PULOVER ELA

Če govorimo o vzorcih je verjetno živalski vzorec glavni, če ne celo edini ( mogoče še kara vzorec oziroma tartan ) vzorec, ki sovpada s tematiko noči čarovnic. V kombinaciji s krilom iz tila je outfit popoln. Krilo iz tila lahko najdeš TUKAJ.

Živalski vzorec je resnično brezčasen. Pulover ELA lahko najdeš TUKAJ.

3. ROCKSTAR

Obleka, ki te bo prelevila v pravo rock zvezdo! Odštekan in zanimiv videz. Popoln za praznovanje noči čarovnic. Midve jo obožujeva in prav tako najina mami. Včasih se kar nemoremo dogovoriti katera jo bo oblekla. Če je navdušila tudi tebe si jo lahko naročiš TUKAJ.

Kombiniraš jo lahko z usnjeno jakno in bulerji.

VESELO NOČ ČAROVNIC!

🎃🎃🎃

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Komentiraj